google-site-verification=cQSWBe8T9U0j__fYVBVKwORxoQW5H6jziJpDMp1Aqwk

XFIXI használati útmutató


1. Mielőtt a XFIXI terméket felhasználná, illetve a palackokat kinyitná és a tartalmukat összekeverné, olvassa el és értelmezze a teljes használati útmutatót a sérülések és anyagi károk elkerülése érdekében A helytelen használat veszélyes lehet. Ha a palackot az össze keverést követően nem nyitják ki egy percen belül, az szétrepedhet és a tartalma kifröccsenhet.

 

2. Viselje a készletben kapott kesztyűt, valamint védőszemüveget vagy szemvédőt, amikor használja vagy kiönti XFIXI-t. Elsősegély-nyújtási eljárásokról vészhelyzet esetére és egyéb részletekről a biztonsági adatlapon tájékozódhat.( Do we get a safety data sheet?)

 


3. Használat előtt mindig legalább három óráig tartsa 20°C – 27°C-on a XFIXI komponenseket. A megadott értékek alatti hőmérséklet esetében a termék hosszabb idő alatt köt meg és kisebb térfogatot hoz létre. Magasabb hőmérsékleten a termék sokkal gyorsabban köt, csökkentve a kezelési (keverési) időt, valamint nagyobb térfogatú, gyengébb anyagot produkál.

 


4. A XFIXI készlet A Rész és B Rész komponensekből áll, palackokba töltve. 

* A palackok nincsenek teljesen teletöltve, mivel az A komponenst hozzá kell adni a B komponens palackjához, az útmutatóban megadott módon. 

 


5.  FONTOS! A komponensek összekeverése előtt tegye az oszlopot a gödörbe, hozza szintbe és támassza ki (vagy tartsa kézzel). Gondoskodjon arról is, hogy ne legyen víz a gödörben. Ha víz van benne, akkor vagy folytassa a gödör feltöltését földdel vagy kaviccsal, amíg víz már nem látható, vagy pedig szivattyúzza ki a gödörből a benne lévő vízfelesleget. 


6.         Az A komponenst óvatosan öntse a B komponenshez.

40-50 másodpercig keverje úgy, hogy a palackot fejjel lefelé állítja, majd visszafordítja. 

NE LÉPJE TÚL A KEVERÉSI IDŐT, MERT A PALACK SZÉTREPEDHET.

MEGJEGYZÉS: Ha az összekeverés előtt a palack hőmérséklete az ajánlott érték (+27°C) fölött van, akkor a termék túl gyorsan tágulhat.

 

7.         Ürítse a palackot a gödörbe, öntsön egy kis kompozitot magára az oszlopra a talajszintnél. Az oszlop kompozittal történő bevonása  jó szigetelést/lezárást biztosít az oszlopnak.

 


8.         Ha szükséges, 5 percig még igazíthat az oszlopon. Ne mozgassa az oszlopot fel és le. A tágulás körülbelül 3 – 5 perc alatt véget ér, ezután már nem kell kitámasztani vagy tartani az oszlopot (szeles körülmények között 7 percig tartsa az oszlopot). Körülbelül 30-45 percen belül a XFIXI már teljesen megkeményedik. A kerítés felhelyezése előtt várjon körülbelül 6 órát, hogy a termék teljesen megkössön.

 


9.         Szükség esetén a gödör mindig feltölthető újabb kompozittal, legalább 5 perccel azután, hogy a korábban beöntött kompozit teljesen kitágult. 

 


10.       Kikeményedés után egy lapátot, fűrészt vagy zsebkést használva óvatosan kaparja le a megkeményedett anyagot az oszlopról és környékéről.

 


11.       Készítsen 5-10 cm-es szabad helyet, földdel vagy kaviccsal töltse fel és döngölje be az oszlop körül. 

MEGJEGYZÉS: Ha a talajszint nincs földdel vagy kaviccsal takarva, akkor a közvetlen UV sugárzás kihathat a XFIXI termék minőségére. 

 


*A gödör mélységének a kerítésoszlop magasságának 1/3-ával kell megegyeznie.   Minél keskenyebb és mélyebb a gödör, annál jobb a XFIXI-vel történő beépítés.

*Az ''Oszlop'' bármely olyan tárgy, amit XFIXI-vel építenek be.

*  XFIXI Kalkulátor  segítségével számítsa ki mindegyik oszlophoz a szükséges termékmennyiséget.

* A XFIXI a gödör kb. 90%-át tölti ki. Ezután földdel/talajjal feltölthető. 


Kérdése van?


Vegye fel a kapcsolatot velünk!Lielākais Latvijas interneta veikalu preču meklētājs Salidzini.lv logotips Cenu salīdzinājums interneta veikalos www.gudriem.lv/atrie-kreditiwww.gudriem.lv/atrie-krediti
google-site-verification=cQSWBe8T9U0j__fYVBVKwORxoQW5H6jziJpDMp1Aqwk